Vabimo, da se pridružite ekipi, ki jo sestavljajo člani sekcije lutkarstva, sekcije za dramatiko/igre, sekcije za proslave, Francetovih orgličarjev in Sončkov dobrote. Naš repertoar zajema lutkarske predstave za otroke, odrske uprizoritve (večinoma komedij), organizacijo državnih, občinskih in drugih lokalnih proslav v sodelovanju z drugimi kulturnimi organizacijami, nastope orgličarskega ansambla na nacionalnih in mednarodnih prireditvah ter organiziranje zdaj že tradicionalne vsakoletne dobrodelne prireditve »Sončki dobrote«, kjer zbiramo prostovoljne prispevke za občane, ki potrebujejo pomoč.

Vaje za igre, lutkovne predstave, vaje pred proslavami, sestanki za organizacijo, … se odvijajo redno po dogovoru, preden dogodki doživijo uprizoritev.

Pri sodelovanju boste doživeli veliko adrenalinskih uric, smeha, zabave, napetosti in vsega, kar sledi pričakovanju uspešnega zaključka aktivnosti.

Gotovo ste radovedni, kaj dogaja, zato nam lahko pišete na naš e-poštni naslov majda.demsar@siol.net ali pokličete na +386 (0)40 519 296 (Majda – predsednica društva).

Utrinke predstav, prireditev, vaj, izletov si lahko ogledate na spodnjih slikah.